Houten jalouzieen

Houten jalouzieen

Houten jaloezieën zorgen voor een warme sfeer in huis en kunnen zowel met als ook zonder ladderband worden uitgevoerd. Houten jaloezieën worden vaak met een bredere lamel uitgevoerd. Zo zijn deze jaloezieën verkrijgbaar met 35 mm, 50 mm, 60 mm of 70 mm lamellen. Houten jaloezieën zijn, naast de standaard uitvoering met een bak, ook verkrijgbaar in retro-uitvoering. Het mechanisme komt hierbij beter tot zijn recht.

Naast echte houten jaloezieën, zijn er tegenwoordig ook al kunststof lamellen verkrijgbaar met het uiterlijk van hout. Deze zijn ideaal geschikt voor de badkamer.

Merken die wij voeren zijn onder andere Sunway, Toppoint en AB. Voor meer informatie over horizontale jaloezieën en de diverse mogelijkheden, neem dan gerust contact met ons op. Wij adviseren u graag persoonlijk wat het beste bij uw interieurwensen en in uw situatie past.

Informatie aanvraag

Wilt u meer informatie over onze jalouzie oplossingen. Neem dan contact met ons op via onderstaand telefoonnummer of via het contact formulier. Dan kunnen wij met u persoonlijk adviseren wat voor uw situatie de beste oplossing is.

Tel: 045-541 11 00

 
 

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.